Anlık Bildirim

Oppo Find X2'nin muhtemel tasarımı ortaya çıktı

22 Şubat'ta Barcelona'da tanıtılacak Oppo Find X2'nin yeni bir görüntüsü ortaya çıktı. Yayınlanan görsel akıllı telefonun muhtemel tasarımını gözler önüne seriyor.

 

Oppo Find X2'nin muhtemel tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Oppo Find X2, 22 Şubat tarihinde Barselona'da düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak. Amiral gemisi telefonun Snapdragon 865 işlemci, WQHD+ çözünürlükte 120 Hz OLED ekran ve 65W SuperVOOC hızlı şarj teknolojisi ile gelmesi bekleniyor.

Aynı zamanda cihazın Ay’ın evrelerinden ilham alınarak tasarlanmış farklı bir arka kamera dizilimi ile piyasaya sürüleceği söyleniyordu. Ancak internete sızdırılan yeni görsele bakılırsa bu iddia gerçeğe dönüşmeyecek.

Oppo Find X2'nin muhtemel tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Ay temalı kamera tasarımı yok

Yayınlanan render Oppo Find X2'nin sıradan bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Kavisli ekran taşıyan telefonun arka panelinde görmeye alışık olduğumuz türden bir dikey kamera modülü var. 

Oppo Find X2'nin internete sızdırılan bu görseli resmi olarak doğrulanmadığı için hala "sıra dışı tasarım" umutlarımızı koruyoruz. Amiral gemisi telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını görebilmemiz için biraz daha beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim