Anlık Bildirim

Oppo, Find X3 serisine en az 3 yıl destek sunacak

Oppo, Mart ayında tanıttığı yeni amiral gemisi cihazları Find X3 serisine geleneksel 2 yıllık destek yerine en az 3 yıllık destek sunacak.

Oppo, Find X3 serisine en az  3 yıl destek sunacak Tam Boyutta Gör

Avrupa akıllı telefon pazarına 2018 yılında girdikten sonra oldukça önemli başarılar elde eden Oppo, Mart ayında tanıttığı yeni amiral gemisi telefonları Find X3 seri ile alakalı Hollanda merkezli bir yayına açıklamalar yaptı.

3 yıllık destek

Android Planet'e Find X3 serisinin güncelleme politikası hakkında bilgi veren Oppo, çoğu telefonu için sağladığı iki yıllık güvelik güncellemelerini Find X3 serisinde üç yıla çıkartıyor. Oppo, ayrıca Find X3 serisi için desteğini dört yıla uzatmanın uygun olup olmayacağını test ediyor.

Oppo, Find X3 serisine en az  3 yıl destek sunacak Tam Boyutta Gör

Find X3 serisi ile yeni bir yola başlayan şirket, ilerleyen zamanlarda amiral gemisi telefonları haricinde de daha uzun süreler güvenlik güncellemeleri sağlayabilir. Şu an Samsung, dört yıla kadar sunduğu destekle Android tarafında ön sıradaki yerini koruyor.

Kaynakça https://www.gsmarena.com/oppo_promises_three_years_of_software_support_for_the_find_x3_series-news-49006.php https://www.androidplanet.nl/nieuws/oppo-find-x3-verbetering-updatebeleid/?_gl=1*p69v4n*_ga*MVJkY0hDYVNVZ1d3Y2ZlQ3BkNzB4ZTYxZlRvZGNkSFZBZTYzQWN3U2J4X1YyZkdNWGlaa1lqOW56Rk9heXdnQg Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim