Anlık Bildirim

Oppo'dan oyuncu telefonu geliyor: İşte tasarımı

ASUS, Xiaomi, Lenovo ve Nubia gibi markaların ardından Oppo da oyun odaklı akıllı telefon pazarına adım atmaya hazırlanıyor. Şirketin tasarladığı oyuncu telefonunun patent görüntüleri sızdırıldı.

Oppo'nun oyun odaklı telefonunun tasarımı sızdı Tam Boyutta Gör

Oppo yakın gelecekte oyun odaklı akıllı telefon pazarına girecek gibi görünüyor. Çinli şirket böylelikle ASUS, Xiaomi, Lenovo ve Nubia gibi markaların arasına katılacak. Akıllı telefonun muhtemel tasarımını gösteren bir patent başvurusu ortaya çıktı.

Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi'nin (EUIPO) veritabanında cihazın patent görüntüleri yayınlandı. Patent başvurusunda yer alan render'lar akıllı telefonun düz ekran, dörtlü kamera ve fütüristik bir görünüme sahip olacağını gözler önüne seriyor.

Oppo'nun oyun odaklı telefonunun tasarımı sızdı Tam Boyutta Gör

Ekranında delik veya çentik yok

Cihazın önden görünümü, ekranında herhangi bir delik veya çentik olmadığını ortaya koyuyor. Arka tasarımının ise Oppo Reno 5 Marvel Edition'a (aşağıda) çok benzediğini söyleyebiliriz. Görüntüler ayrıca USB-C bağlantı noktasını ve kulaklık girişini de gösteriyor.

Oppo'nun oyun odaklı telefonunun tasarımı sızdı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefonun teknik özellikleriyle ilgili henüz herhangi bir detay yok. Ancak Oppo Reno 6 serisindeki modellerden birini temel alabileceği belirtiliyor. Ayrıca MediaTek Dimensity 1200 veya Snapdragon 870 yonga setiyle donatılabileceği de konuşulanlar arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim