Anlık Bildirim

Oppo Reno 7'nin teknik detayları ortaya çıktı

Çinli teknoloji devi Oppo'nun önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni akıllı telefon modeli Oppo Reno 7'nin hangi donanım özellikleriyle geleceği belli oldu.

Oppo Reno 7 özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Reno 6 5G ve Reno 6 Pro 5G akıllı telefonlar Avrupa pazarına daha yeni girmiş olsa da üretici şimdiden yeni nesil bir akıllı telefon modeli geliştiriyor. Ürünün resmi lansmanı çok yakın değil, ancak şimdiden cihazın temel özellikleri ortaya çıkmış durumda.

Daha önce, Oppo Reno 7 Pro'nun özelliklerine dair bir sızıntıyı sizlerle paylaşmıştık. Oppo Reno 7 sızıntısı çok daha fazla ayrıntıyı ortaya çıkardı diyebiliriz. MediaTek Dimensity 920 platformunda çalışacak olan akıllı telefonun, LPDDR4X ve UFS 3.1 bellek yapılandırmaları ile geleceği bildiriliyor.

Oppo Reno 7'nin fiyatı da sızdı

Sızıntı, 90Hz ve 10 bit renk desteğine sahip 6.5 inçlik bir OLED ekrandan bahsediyor. Ayrıca akıllı telefonda 4500 mAh pil ve 65W hızlı şarj işlevi de olacak. Stereo hoparlörler ve NFC ise cihazın sızan diğer özellikleri arasında.

Oppo Reno 7 özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Sızıntıya göre Oppo Reno 7, 32MP ön kamera (Sony IMX615) ile donatılmış. Arka kamera ünitesi ise üç sensörle temsil edilecek: OIS'siz 50MP ana sensör (Sony IMX766), 8MP ultra geniş açılı sensör (Sony IMX355) ve portre fotoğrafçılığı için 2MP sensör.

Kaynak, Oppo Reno 7 akıllı telefonun (RAM + ROM) yapılandırmalarını ve fiyatlarını da paylaştı:

  • Oppo Reno 7 - 8 GB + 256 GB - 466 dolar
  • Oppo Reno 7 - 12 GB + 256 GB - 513 dolar
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim