Anlık Bildirim

Bored Ape yeni NFT projesi 320 milyon dolar üretti

Bored Ape Yacht Club’ın geliştiricileri tarafından hazırlanan oyun projesinin NFT satışları rekor kırdı. Ayrıca transfer ücreti anlamında da rekorlar görüldü.   

Otherdeeds NFT Tam Boyutta Gör

En değerli NFT koleksiyonu haline gelen Bored Ape Yacht Club’ın geliştiricileri bu hafta yeni bir NFT projesi daha hazırladı. Otherside oyununda oynamak için gerekli olan Otherdeeds NFT parçaları Ethereum ağını çökertti. 

Otherdeeds projesi rekor kırdı

30 Nisan itibariyle kazıma açılan Otherdeeds NFT koleksiyonu toplamda 55 bin parçadan oluşuyor. Bored Ape NFT sahiplerine KYC yapma şartı ile iki adet olarak hak verilen koleksiyona ilgi çok fazla olunca Ethereum ağı çöktü.

Bazı kullanıcılar saatlerce beklemek zorunda kalırken bazı kullanıcılar ise 6000$’a yakın transfer ücreti ödedi. Her NFT için 305 APE sabit tutar belirlenmişti. Böylece toplamda Otherdeeds koleksiyonu 320 milyon dolar üretti. Opensea üzerinde yapılan satışlar da hesaba katılınca 700 milyon dolara yakın bir meblağ ortaya çıktı. 

NFT tarihindeki en yüksek gelirin Otherdeeds’e ait olduğu belirtiliyor. Bu hafta NFT ticaretinin yüzde 60’fan fazlası Otherdeeds’e ait. Bazı oltalama saldırıları ile dolandırılan kullanıcılar da oldu. Yuga Labs toplamda 200 milyon doları geçen ETH transfer ücretini kullanıcılara geri yansıtacaklarını duyurdu. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim