Anlık Bildirim

Apple'ın Titan araba projesi liderini kaybediyor

Apple'ın son birkaç senedir kapalı kapılar ardında yürüttüğü Titan araç projesi liderini kaybediyor. Firma adına önemli bir kayıp olan olaya ait detaylar haberimizde...
Her ne kadar gizli bir proje olsa da Apple'ın bir süredir otonom araç geliştirme üzerinde çalıştığı artık herkesçe biliniyor. Yeni bir bilgiye göre Titan projesi olarak adlandırılan projenin lideri konumundaki tecrübeli isim Steve Zadesky, Apple'dan ayrılma kararı aldı.
Wall Street Journal kaynaklarından gelen bilgi neticesinde kişisel nedenlerden ötürü ayrılma kararı alan Zadesky, firmada 16 yıldır çalışıyordu. Firmadaki kariyeri boyunca iPhone ve iPod ürünleri üzerine çalışan, yakın dönemde ise Titan otonom araç projesine liderlik yapan Zadesky, Apple'dan önce ise Ford'da çalışmıştı.
Firma içinde hedef olarak 2019'un konuşulduğu Titan projesi için Apple, başta Tesla ve Mercedes-Benz gibi firmalar olmak üzere pek çok firmadan mühendis almaya ise halen devam ediyor. Sıfırdan yer almanın zaten yeterince zor olduğu otomotiv sektörüne girmeye çalışan Apple'ın bu kayıpla daha da zorlanmasını bekleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim