Anlık Bildirim

Balıkesir'den canlı yayında marihuana içen Elon Musk'a tepki geldi: Siparişler iptal!

Balıkesir Toplu Taşıma AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gürbüz, Elon Musk canlı yayında marihuana içtiği için Tesla'dan elektrikli otobüs alma planlarından vazgeçtilerini açıkladı.
Geçtiğimiz günlerde ABD'li komedyen ve aktör Joe Rogan'ın programına konuk olan Elon Musk, iş hayatından kişisel yaşamına kadar birçok konu hakkında açıklamalar yapmıştı. Sohbet havasında geçen canlı yayındaki en ilgi çekici detay ise Elon Musk'ın viski ve marihuana içmesi oldu. Tesla'nın patronunun bu rahat tavırları birçok kesim tarafından eleştirilirken Musk'a bir tepki de ülkemizden geldi.
Balıkesir Toplu Taşıma AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gürbüz, Balıkesir'i sessiz bir pilot bölge haline getirmek için Tesla ile 180 elektrikli otobüs alımına yönelik anlaşma hedeflerinden vazgeçtiklerini açıkladı. Elon Musk'a geçen hafta davet mektubunda bulunduklarını belirten Gürbüz şu açıklamayı yaptı:
"Üstelik şarj istasyonları ve alt yapı dönüşümleriyle birlikte Tesla açısından da ciddi büyüklüğe sahip bir anlaşmaya imza atmış olacaktık. Ancak önceki gün Elon Musk'ın canlı yayında olumsuz örnek oluşturabilecek davranışını, uyuşturucuyla mücadele ve genç nesiller açısından kabul edilemez buluyoruz. Bu nedenle Tesla ile çalışma hedefimizden vazgeçiyoruz. Elon Musk'a yaptığımız daveti de geri çekiyoruz."

Yerli ve milli markalara yöneliyoruz

Mehmet Gürbüz, "sessiz şehir" projesini bir dünya markasıyla taçlandırmak istediklerini ancak bu gelişme sonrasında yerli ve milli markalar öncelikli olmak üzere ABD dışındaki farklı çözümleri devreye almak için harekete geçtiklerini belirtti. Joe Rogan'ın Youtube üzerinden yaptığı canlı yayına katılan Elon Musk, kafasında tasarladığı elektrikli uçak tasarımı da dahil olmak birçok ilgi çekici açıklamalarda bulunmuştu. Söz konusu söyleşinin detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11688 kez okundu.
87 kişi, toplam 93 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, uyuşturucu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim