Anlık Bildirim

Honda e rezervasyonları dört ülkede başladı

Honda, Avrupa pazarında satışa sunacağı ilk elektrikli otomobili için dört ülkede rezervasyon almaya başladı. Honda e olarak adlandırılan küçük otomobilin rezervasyon ücreti haberimizde.
Honda'nın Avrupa pazarında satışa sunacağı ilk elektrikli otomobilin piyasaya sürülmesine bir adım daha yaklaştık. Şirket, Honda e olarak adlandırdığı küçük otomobili için dört ülkede rezervasyon almaya başladı.
İngiltere, Almanya, Fransa ve Norveç'teki potansiyel müşteriler an itibarıyla 800 pound (900 euro) ödeyerek rezervasyon yaptırabiliyorlar.
Honda e teslimatlarının 2020 yılının ilkbaharında başlaması bekleniyor. Rezervasyon sistemi aynı zamanda otomobilin beş renk seçeneği ile sunulacağını ortaya çıkardı. Bunlar Metalik Platin Beyazı, Sedefli Kristal Siyahı, Metalik Kristal Mavi, Metalik Çelik Grisi, Elektrik Sarısı olarak sıralanıyor.

200 kilometre menzil sunuyor

Honda'nın Avrupa departmanında Otomobil Bölümü Genel Direktörü olarak görev yapan Jean-Marc Streng,  Honda e prototipinin Avrupa genelinde 25 binin üzerinde talep gördüğünü ve müşterilerin artık aracı sipariş etmek için öncelikli statü sağlama fırsatına sahip olduklarını söyledi.
Kısaca hatırlatmak gerekirse, Honda e, 200 kilometre menzile sahip. Ayrıca DC hızlı şarj aleti kullanılarak 30 dakikada yüzde 80 oranında şarj edilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6037 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, elektrikli araç ve
2 etiket daha rezervasyon honda e
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim