Anlık Bildirim

Fiat Fiorino'nun teknolojileri yenilendi

Türkiye'de üretilen Fiat Fiorino, büyük ve dokunmatik bir bilgi-eğlence ekranına kavuştu. Söz konusu ekranla birlikte bazı versiyonlara Android Auto ve Apple CarPlay desteği de geldi.

fiat fiorino fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Tofaş’ta üretilerek dünyanın pek çok ülkesine ihraç edilen Fiat Fiorino’nun teknolojik özellikleri artırıldı. Sınıfının en büyük ekranı olduğu iddia edilen 7 inçlik dokunmatik tablet ekranla birlikte Android Auto ve Apple CarPlay desteği de geldi.

Pop, Safeline ve Premio isimli üç farklı donanım paketiyle satılan Fiat Fiorino Combi’nin ‘Safeline’ versiyonunda 7 inç tablet ekran, ‘Premio’ versiyonunda ise 7 inç tablet ekran ile birlikte Appla CarPlay ve Android Auto desteği standart olarak sunuluyor. 69 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Fiat Fiorino’nun Safeline versiyonu 77 bin 500 TL, Premio versiyonu ise 82 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

fiat fiorino fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Ticari araç sınıfında yer almasına rağmen kompakt boyutlarıyla dikkat çeken Fiat Fiorino’da 2 bin 800 litreye varan yükleme hacmi bulunuyor. EBD destekli ABS, ESP, ASR, yokuş kalkış desteği, sürücü ve yolcu ön ve yan hava yastığı, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, alüminyum alaşımlı jantlar, deri direksiyon simidi ve vites topuzu gibi özellikler de yine Fiorino’nun donanımları arasında. Fiat Fiorino’nun kaputu altında 77 beygirlik 1.4 Fire’ın yanı sıra 80 ve 95 beygirlik 1.3 Mulijet motorlar bulunuyor.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10421 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fiat fiorino, fiorino fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim