Anlık Bildirim

Overwatch 2 ve Diablo 4'e dair detaylar Şubat 2021'de geliyor

Blizzard'ın en popüler iki oyun serisinin yeni oyunları hakkında bilgileri Şubat 2021 tarihinde çevrimiçi düzenlenecek olan BlizzCon'da göreceğiz.

Overwatch 2 ve Diablo 4'e dair detaylar Şubat 2021'de geliyor Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en önemli serilerinden biri olan Diablo'nun yeni oyunu ve 2016 yılında çıkış yapan Overwatch 2 geçtiğimiz BlizzCon etkinliğinde duyurulmuştu. Duyurulduklarından bu yana pek fazla haber alamamıştık ancak haberler yakın gibi duruyor.

Salgın sebebiyle bu yıl çevrimiçi olarak düzenlenmesine karar verilen BlizzCon etkinliğinde her iki oyundan da küçük de olsa yeni bilgiler edineceğiz gibi duruyor. Overwatch'un ve Blizzard'ın başındaki isimlerden olan Jeff Kaplan, önümüzdeki BlizzCon etkinliğinde Overwatch 2'ye dair yeni şeylerin gösterileceğini söyledi.

Ayrıca Diablo 4'ün yönetmeni Luis Barriga, Diablo 4'ün de BlizzCon'da olacağını onayladı. Barriga'nın söylediğine göre Diablo 4'ün sıradaki büyük güncellemesi BlizzCon etkinliğinde gösterilecek.

BlizzCon'ın çevrim içi bir şekilde 19-20 Şubat tarihlerinde düzenlenecek. BlizzCon etkinliğinde daha önce duyurulan oyunlardan yeni bilgiler dışında, yeni duyurular da bekleniyor. Bu yıl her ne kadar büyük bir etkinlik olacağı söylense de fiziksel katılım olmadığı için geçtiğimiz yıla göre düşük bir etkinlik olabilir.

Kaynakça https://www.ign.com/articles/overwatch-2-update-announced-for-blizzcon-online-in-february https://www.techradar.com/news/well-get-a-chunky-diablo-4-update-at-blizzcon-2021 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim