Anlık Bildirim

OWC dünyanın en hızlı PCIe SSD çözümünü duyurdu

OWC Accelsior 8M2 SSD sürücüsü 26000MB/s veri aktarım hızları ile Mac Pro başta olmak üzere profesyonellerin hızlı depolama ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

OWC Accelsior 8M2 özellikleri Tam Boyutta Gör

Başta profesyonel uygulamalar ve oyunlar olmak üzere yüksek hızlı depolama çözümlerine ihtiyaç giderek artıyor. Haliyle SSD teknolojisi bu noktada daha ön plana çıkıyor ve projelerin temeline oturuyor. 

OWC Accelsior 8M2 özellikleri ve fiyatı

OWC firması tarafından hazırlanan Accelsior 8M2 çözümü sektörün en hızlı PCIe SSD ürünü olma iddiasında. Verimli ısı dağıtma sistemi ile hızlar 26000MB/s gibi rekor seviyelere ulaşıyor. 

Çözüm içerisinde 8 adet NVMe M.2 SSD slotu yer alıyor ve tam 4x çıkış hattını kullanıyor. Bir PCIe 4.0 x16 hattı üzerinden de bu hızlara ulaşıyor. Çözümün toplam kapasitesi 64TB seviyesine kadar çıkıyor. 

Üstün performans sayesinde 16 adet 8K ProRes444 yayını herhangi bir takılma olmadan verilebiliyor. Devasa büyüklükte fotoğrafların işlenebildiği çözümde ayrıca zengin gerçeklik uygulamaları da çok daha gerçekçi hazırlanabiliyor. 

OWC Accelsior 8M2 sadece kutu olarak 799$ fiyat etiketine sahip. 2TB başlangıç kapasitesi 1299$ olarak belirlenmiş. 64TB seviyede ise 12999$ etiketini görüyoruz. Çözüm 5 yıllık garanti ile birlikte sunulacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim