Anlık Bildirim

Pakistan 1 milyon gence Web3 öğretecek

Blockchain tabanlı teknolojiler üzerine yoğunlaşan Pakistan, 1 milyon gence Web3 ve kripto para konusunda eğitim veerecek.                                       

Pakistan 1 milyon gence Web3 öğretecek Tam Boyutta Gör

Pakistan Başbakanlık Ofisi, Başbakanlık Gençlik Programının (PMYP) bir parçası olarak 1 milyon gence Blockchain tabanlı teknolojiler, Web3 ve kripto para konusunda eğitim vereceğini açıkladı.

Pakistan Başbakanlık Ofisi ve Fasset ortaklığıyla verilecek eğitimler ile beraber gençlere terimsel ve mantıksal eğitim verilirken kodlama konusunda da bilgiler aktarılacak.

Konu hakkında konuşan Shaza Khwaja şu ifadelere yer verdi: 

“Pakistan Hükümeti’nin yıllardır ülke çapında gençlerin becerilerini geliştirmek için yorulmadan çalışıyor. Ancak özel sektörün geleceğe hazırlanma konusunda gençler için büyük fırsatlar sunduğuna inanıyorum. Gelecek için dijital beceriler gibi büyük ekonomik etkiye sahip alanlarda çalışmak Başbakanın vizyonudur. Bu, PMYP’nin Fasset ile ortaklığının temelini oluşturuyor”

Bu program kapsamında Başbakan’ın Gençlik İşlerinden Sorumlu Özel Yardımcısı Shaza Khwaja, planlanan Web3 eğimini sağlayacak Fasset ekibiyle bir araya geldi. 1 yıl boyunca sürecek olarak eğitimde gençlere önemli iş fırsatları da sağlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim