Anlık Bildirim

PayPal, Apple Pay desteğini sunmaya başladı

PayPal, Apple Pay desteği sunmaya başladı. Bu, PayPal kredi kartları ve banka kartlarının artık Apple Cüzdan uygulamasına eklenebildiği anlamına geliyor.        
paypal apple pay cüzdan ekleme Tam Boyutta Gör
PayPal’ın 2023 yılı içinde PayPal ve Venmo kredi/banka kartları için Apple Pay ve Apple Wallet desteğini sunacağı biliniyordu. PayPal, iPhone kullanıcılarının beklediği güncellemeyi sunmaya başladı. Artık PayPal kredi kartları ile birlikte banka kartları Apple Cüzdan’a eklenip dijital olarak kullanılabiliyor.

Bugünkü değişiklikle birlikte PayPal’ın banka veya kredi kartını kullanan PayPal kullanıcıları, artık kartlarını Apple Wallet uygulamasına ekleyebilecek. Diğer bankaların ve kart veren kuruluşların büyük çoğunluğu yıllardır Apple Wallet ve Apple Pay'i desteklediğinden PayPal’dan da bu hamlenin gelmesi uzun zamandır bekleniyordu.

PayPal kartı Apple Cüzdan’a eklemek için izlenmesi gereken adımlar oldukça basit. iPhone’da PayPal uygulamasını açtığınızda ana sayfada “Pay with your iPhone” yazan yeni bir banner göreceksiniz. Buna dokunduğunuzda PayPal kredi veya banka kartınızı ekleyebileceğiniz Apple Cüzdan uygulaması açılacak.

PayPal uygulamasında kartınızı Apple Wallet’a eklemeniz için bir görsel görmüyorsanız, doğrudan Apple Wallet uygulaması üzerinden de ekleyebilirsiniz. Cüzdan uygulamasında sağ üst köşedeki "+" simgesine dokunarak da PayPal kartınızı ekleyebilirsiniz. Venmo kartları henüz kabul edilmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim