Anlık Bildirim

Philips’ten Xbox uyumlu monitör

Philips 279M1RV 4K monitör modeli 27 inçlik ekranında 4K çözünürlük sunarken Xbox konsolları için 144Hz tazeleme, değişken odak ve DTS Sound gibi özellikler barındırıyor.

Philips 279M1RV 4K tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Microsoft’un Xbox konsollarında en iyi oyuncu tecrübesine odaklanmak için başlattığı Designed for Xbox aksesuar programına yeni üyeler katılmaya devam ediyor. Philips yeni bir oyuncu monitörü daha duyurdu. 

Philips 279M1RV 4K özellikleri ve fiyatı

Designed for Xbox programı bundan sonra oyuncu monitörlerini de kapsayacak şekilde genişletildi. Daha çok Xbox Series konsolları özelinde eklenen kriterler HDMI 2.1 üzerinden 120Hz tazeleme hızı desteği, HDR ve değişken odak desteği şeklinde belirlendi. 

Philips 279M1RV 4K monitör modeli ilk modelin aksine neredeyse yarı yarıya daha uygun fiyatlı. Bu bakımdan biraz daha maliyete odaklı bileşenler ile çalışılmış. Örneğin ekran 144Hz tazeleme hızı sunuyor ancak 27 inç boyutunda. 

LG Nano IPS panel DCI-P3 renk gamının yüzde 98’ini kullanıyor ve 450 kandela parlaklık seviyesine sahip. G-Sync desteği sunan panel DP üzerinden 60-144Hz arasında değişken hızlar barındırıyor. Bununla birlikte düşük gecikme modu ve hızlı kare zamanlama özelliklerine yer verilmemiş. 

5Wx2 DTS Sound destekli hoparlörleri olan ürünün bir USB Tip-C portundan 65W enerji aktarabildiği ve ayrıca iki USB 3.2 girişinin olduğu belirtiliyor. Arka kısımda 3 adet LED şerit Ambiglow teknolojisini destekliyor. Philips 279M1RV 4K monitör modeli için 845 Avro fiyat etiketi mevcut. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim