Anlık Bildirim

Philips Hue uygulaması yeniden tasarlandı

Signify, Philips Hue akıllı aydınlatma ürünlerini kontrol etmeyi kolaylaştırmak için mobil uygulamasını güncelledi ve uygulamaya, değişen tasarıma ek olarak yeni işlevler getirdi.

Philips Hue uygulaması yeniden tasarlandı Tam Boyutta Gör

Signify, Philips Hue aydınlatma kontrolü uygulamasının güncellenmiş bir sürümünün piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Hue uygulamasının dördüncü yinelemesi, işlevselliği geliştirmek ve Hue lambaları ve aksesuarlarıyla etkileşimi iyileştirmek için sıfırdan yeniden oluşturuldu.

Yeniden tasarlanan Ana Sayfa sekmesi, evdeki her odaya erişim sağlar, böylece odanın etrafındaki Hue armatürlerine bir dokunuşla erişebilirsiniz. Oda ayrıntıları, erişimi kolay tek bir döşeme görünümünde mevcut ışıkları ve sahneleri gösterir. Önceden, sahneleri ayarlamak için sekmeler arasında geçiş yapmak gerekiyordu, bu nedenle bu, bir odadaki aydınlatmayı birlikte veya ayrı ayrı kontrol etmenin daha uygun bir yolu.

Otomasyon sekmesinden erişilebilen otomasyon lehine prosedürler kaldırıldı. Otomasyon, çok kullanıcılı coğrafi sınırlama dahil olmak üzere eskisinden daha karmaşık eylemleri destekliyor. Bu özellik sayesinde, Eve Git veya Evden Ayrıl Otomasyonu kullanıyorsanız, Hue uygulaması otomasyonu başlatmadan önce evde başka birinin olup olmadığını kontrol edecek, böylece biri evdeyken ışıklar açık kalacak.

Philips Hue uygulaması yeniden tasarlandı Tam Boyutta Gör

100'den fazla iyileştirme yapıldı

Gün doğumunda veya gün batımında çalışan otomasyon, bir sahneyi belirli bir süre sonra sonlandırabilme veya bir sahneyi gün doğumu/gün batımından önce veya gün doğumu/gün batımından önce veya sonra etkinleştirebilme özelliğiyle iyileştirildi.

Signify, Hue uygulamasının tasarımını basitleştirmek için yüzün üzerinde küçük ve büyük iyileştirmenin eklendiğini söylüyor. Bu yılın ilerleyen döneminde Signify, Hue uygulamasını belirli bir oda veya alandaki ışığın farklı sahne renkleriyle harmanlanmasına olanak tanıyan dinamik sahnelerle geliştirerek tüm yeni aydınlatma efektlerineolanak tanıyacak.

Philips Hue uygulaması yeniden tasarlandı

Yenilenmiş Hue uygulamasını aşağıdaki linkleri kullanarak, iOS için App Store veya Android için Google Play'den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ancak uygulamanın güncellenmiş sürümüne ulaşmanız, bulunduğunuz ülkeye göre bir hafta sürebilir.

Philips Hue Philips Hue Philips Hue Philips Hue Signify Netherlands B.V. Yaşam Tarzı Ücretsiz

Philips Hue Philips Hue Philips Hue Philips Hue Lifestyle Ücretsiz 217,5 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim