Anlık Bildirim

Plastik atıklardan elde edilen yakıtla çalışan hiper otomobil yakında geliyor

Otomotiv endüstrisinde önemli deneyime sahip Ricci kardeşler tarafından satın alınan İtalyan tasarım atölyesi Bertone, plastik atıklardan elde edilen yakıtla çalışan bir hiper otomobil tanıtacak.

Plastik atıklardan üretilen yakıtla çalışan hiper otomobil yolda Tam Boyutta Gör

Yeniden faaliyete geçen İtalyan otomobil tasarım atölyesi Bertone, yakın tarihindeki ilk modelin tanıtımının 21 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Şirket lansmana sayılı günler kala hiper otomobilin yepyeni bir teaser'ını yayınladı.

Şu an için araçla ilgili çok fazla detay yok. Ancak motorunun plastik atıkların geri dönüştürülmesiyle üretilen sentetik yakıtla çalışacağı bildiriliyor. Birçok modern süper ve hiper otomobil gibi ortadan motorlu iki koltuklu bir coupe olarak karşımıza çıkacak.

Plastik atıklardan üretilen yakıtla çalışan hiper otomobil yolda Tam Boyutta Gör

Tasarımda göze çarpanlar

Dikdörtgen LED elemanlara sahip dar farlar kısmen Bugatti Chiron'un farlarına benziyor. Görüntüler sayesinde ayrıca stop lambalarının desenine, egzoz sistemine, gömülü kapı kollarına, jantların tasarımına ve bir dizi başka ayrıntıya da göz atma şansına sahip oluyoruz.

Yeni modelin ilk teaser'ı geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. Ayrıca, 2014 yılında iflas eden ve o zamandan beri iki kez el değiştiren stüdyonun 110. yıldönümünü kutlamak için planlandığı ortaya çıktı. Şu anki sahipleri Ricci kardeşler geçmişte Daimler, Volkswagen Group, Stellantis ve Renault markalarıyla da çalışmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim