Anlık Bildirim

PlayStation 5 etkinliğinin yeni tarihi resmen açıklandı

Sony tarafından yapılan açıklamaya göre PlayStation 5 etkinliğinin yeni tarihi 11 Haziran oldu. Etkinlik Türkiye saatiyle 23.00'da başlayacak.

PlayStation 5 etkinliğinin yeni tarihi resmen açıklandı Tam Boyutta Gör

Sony'nin büyük PlayStation 5 etkinliği için nihayet yeni tarih belli oldu. Yapılan resmi açıklmaya göre, merakla beklenen etkinlik 11 Haziran tarihinde düzenlenecek. Dev etkinlikte PS5 oyunlarını ilk görme fırsatı yakalacağız. Ayrıca konsol tasarımının da tanıtılması bekleniyor.

PlayStation 5 etkinliğinin aslında geçtiğimiz hafta 4 Haziran tarihinde düzenlenmesi bekleniyordu. Ancak ABD'deki "Black Lives Matter" protestoları nedeniyle Sony etkinliği erteleme kararı aldı. Sony, kutlamalar için uygun bir zaman olmadığını ve "daha önemli seslerin duyulması" için erteleme kararı aldıklarını açıklamıştı.

Bir haftalık bir gecikmeyle de olsa nihayet PlayStation 5'in tanıtımına artık çok az bir süre kaldı. Türkiye Saatiyle 23.00'da başlayacak olan etkinlikte Resident Evil 8, Silent Hill, COD 2020 ve Demon's Souls remake gibi oyunların duyurusunun yapılması bekleniyor. Ayrıca yeni bir Horizon ve Spider-Man oyunu için de beklentiler var. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim