Anlık Bildirim

PlayStation 5'in hafızasını genişletecek ilk SSD tanıtıldı: Ne kadara mal olacak?

PlayStation 5'te kullanılacağı öngörülen ilk SSD, Nextorage tarafından duyuruldu. Sony'nin bir parçası olan şirket, SSD'leri 1TB ve 2TB versiyonlarla satışa sunacak.

PlayStation 5'in hafızasını genişletecek ilk SSD tanıtıldı Tam Boyutta Gör

PlayStation 5'in duyurulmasından hemen sonra, birçok oyuncunun bir sorusu vardı: Call of Duty: Warzone, Red Dead Redemption 2 ve diğerleri gibi büyük oyunları, yüzlerce gigabaytlık yer kaplıyorlarsa tek bir konsol diskinde nasıl saklayacaklar? Cevap sonunda bulundu.

PS5, ek bir SSD takmanıza izin veriyor. Bunun için konsolda özel bir bölme bulunmakta. Ancak şirket, ek SSD yuvası bloke olduğu için uzun bir süre önerilen sürücü modelleriyle ilgili bir açıklama yapmamıştı. Ancak yuvanın kilidinin açılmasının hemen ardından, hangi SSD'nin oraya takılabileceğine dair ilk işaretler gelmeye başladı. PS5 için önerilmesi muhtemel ilk SSD, Sony Group'un bir parçası olan Nextorage şirketi tarafından üretildi: NEM-H.

PlayStation 5'in hafızasını genişletecek ilk SSD tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Çıkış tarihi açıklanmadı

Sürücü, sırasıyla 7000 ve 7100 MB/s okuma hızlarına ve 5500 ve 6850 MB/s yazma hızlarına  sahip 1TB veya 2TB versiyonlarında satışa sunulacak. SSD'nin M.2 2280 form faktöründe olduğunu ve PCIe 4.0 arayüzünü desteklediğini de belirtelim.

1TB'nin fiyatının 230 dolar ve 2TB'nin fiyatının ise 440 dolar olacağı bildirildi. SSD'nin çıkış tarihi henüz bilinmiyor.

Kaynakça https://pc.watch.impress.co.jp/docs/news/1336742.html https://gadgetcrutches.com/gaming/ps5-will-soon-receive-support-for-additional-ssds-a-company-from-sony-releases-a-new-drive/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12126 kez okundu.
41 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, PS 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim