Anlık Bildirim

Sony, Mart 2022'ye kadar PlayStation'ın ikonik oyunlarını mobil cihazlara getirmeye başlayacak

Geçtiğimiz aylarda söylentisi çıkan konu hakkında Sony'den resmi açıklama geldi. Mart 2022'den önce Sony, PlayStation'ın ikonik oyunlarını mobil cihazlara getirmeye başlayacak.

PlayStation oyunları 2022 Mart'tan önce mobil cihazlara gelecek Tam Boyutta Gör

Her oyun konsolunun kendine göre bazı avantajları var. PlayStation'ın da en azından şu an için en önde olduğu konulardan biri şüphesiz ki özel oyunları. Bu özel oyunlardan bazıları PC'lere geldi ve daha fazla oyun da gelecek. Ancak Sony bu sırada bazı ikonik oyunlarını mobil cihazlara da getirmeyi planlıyor.

10 Ay İçerisinde PlayStation Oyunları Mobil Cihazlara Gelmeye Başlayacak

Geçtiğimiz günlerde Sony'nin düzenlediği yatırımcılar toplantısında Sony'nin PlayStation patronu Jim Ryan, bir soru cevap etkinliğinde bazı soruları cevapladı. Yaptığı açıklamalara göre içerisinde bulunduğumuz mali yıl bitene kadar Sony, bazı ikonik PlayStation oyunlarını mobil cihazlara getirmeye başlayacak. İçerisinde bulunduğumuz mali yıl 31 Mart 2022 tarihinde bitiyor.

Ne yazık ki yine hangi oyunların geleceği açıklanmadı veya hangilerinin geleceğine dair bir ipucu da verilmedi. Ayrıa Sony'nin mobil tarafta nasıl bir yaklaşım sergileyeceği de büyük merak konusu. Oynaması ücretsiz oyun mu yapacaklar yoksa ücretli mi yapacaklar belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11390 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, Yazılım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim