Anlık Bildirim

Poco F4 GT ilk Dimensity 9000 yonga setli telefon olabilir

Poco F4 GT akıllı telefon modelinin Dimensity 9000 yonga seti ile ses getireceği iddia ediliyor. Aynı model Redmi K50 Gaming Pro ismiyle Çin’de de satılacak.     

Poco F4 GT Tam Boyutta Gör

MediaTek’in üstün teknolojilerle donattığı yeni Dimensity 9000 yonga setini tanıtmasının ardından ilk akıllı telefon modeli merakla beklenmeye başlanmıştı. Tahminlerin aksine Poco tarafından bir hamle gelebilir. 

Poco F4 GT neler sunacak?

Cortex-X2 çekirdeklerini barındıracak 4nm sürecindeki Dimensity 9000 yonga setinin Poco F4 GT akıllı telefon modelinde boy göstereceği iddia edildi. Bu modelin Çin’de Redmi K50 Gaming Pro adını alacağı da belirtiliyor. 

Yani Dimensity 9000 yonga setinin ilk olarak Xiaomi tarafından kullanılacağını söyleyebiliriz. Muhtemelen Xiaomi Mi 12 ile başlayacak süreçte Poco F4 GT ve Redmi K50 Gaming Pro şeklinde iki versiyon daha sunulacak. 

Henüz net bilgiler olmasa da 144Hz AMOLED ekran, 64MP/108 MP ISOCELL HM2 versiyonları şeklinde iddialar mevcut. Diğer taraftan Dimensity 7000 yonga setinin Redmi K50 Gaming Standard Edition ile geleceği de iddia ediliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim