Anlık Bildirim

Point and click macera oyunu There Is No Game: Wrong Dimension, 17 Aralık'ta mobil cihazlara geliyor

Point and click macera türünde olan ve geçtiğimiz aylarda Steam üzerinden PC için yayınlanan oyun There Is No Game: Wrong Dimension, 17 Aralık'ta mobil cihazlara geliyor.

Point and click macera oyunu There Is No Game: Wrong Dimension, 17 Aralık'ta mobil cihazlara geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Draw Me A Pixel'in yaptığı macera oyunu There Is No Game: Wrong Dimension'ın iOS ve Android cihazlar için çıkış tarihi açıklandı. Oyun geçtiğimiz aylarda Steam üzerinden PC için yayınlanmıştı. 

Point and click macera türünde olan There Is No Game: Wrong Dimension, 17 Aralık'ta Android ve iOS cihazlar için yayınlanacak. Oyun, App Store'da 46,99 TL'ye satılıyor, Google Play üzerindeki fiyatı ise ne yazık ki şimdlilik belli değil. There Is No Game: Wrong Dimension'ın Steam üzerindeki çıkışının ardından, oyun 89 gibi fazlasıyla başarılı bir inceleme puanı ortalamasına sahip olmuştu.

Oyunun iOS cihazlardaki boyutu 809.2 MB, oyunu yüklemek için ise iOS 10.0 veya sonraki bir sürümü kullanıyor olmanız gerekiyor. Google Play üzerinde ne yazık ki herhangi bir bilgi bulunmuyor. Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim