Anlık Bildirim

Popüler kart oyunu Slay the Spire, Android cihazlara geliyor

Daha öncesinde Nintendo Switch, iOS, PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanan popüler oyun Slay the Spire Android cihazlara geliyor.

Popüler kart oyunu Slay the Spire, Android cihazlara geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Humble Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Mega Crit Games'in yaptığı roguelike kart oyunu Sly the Spire, Android cihazlara geliyor.

Daha öncesinde Nintendo Switch, iOS, PlayStation 4, Xbox One ve PC gibi paltformlar için çıkış yapmış olan Slay the Spire, 3 Şubat'ta Android cihazlar için çıkış yapacak. Yayıncı şirketin oyun için yaptığı Twitter paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz. Oynanışa dair de daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Ne yazık ki şu anda oyunun Google Play mağazası açılmış değil ancak App Store hesabına buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun iOS'taki fiyatı 89,99 TL. Android tarafında da büyük bir ihtimalle yakın bir fiyat olacaktır.

Tanıtım Yazısı

Yapabileceğimiz en iyi tek kişilik deste yaratma oyununu oluşturmak için kart ve Roguelike türü oyunları birleştirdik. Benzersiz bir deste oluşturun, acayip yaratıklarla karşılaşın, muazzam güçlere sahip kalıntıları keşfedin, ve Spire'ı katledin!

Özellikler

  • Dinamik Deste Yaratma: Kartlarınızı akıllıca seçin! Spire'a her tırmanmaya çalıştığınızda, destenize eklemeniz için çıkan yüzlerce kartı keşfedin. Birlikte verimli çalışan kartları seçerek düşmanları öldürün ve en tepeye ulaşın.
  • Sürekli Değişen Bir Spire: Spire'da başladığınız her yeni macera farklı düzenlere sahiptir. Riskli veya güvenli bir yol seçin, farklı düşmanlarla karşılaşın, farklı kartlar seçin, farklı kalıntılar keşfedin, ve hatta farklı Boss'larla savaşın!
  • Keşfedilecek Güçlü Kalıntılar: Kalıntı olarak bilinen güçlü eşyalar tüm Spire boyunca bulunabilir. Bu kalıntılar, güçlü etkileşimleri sayesinde destenizi aşırı düzeyde geliştirebilir. Fakat dikkat, bir kalıntı elde etmek size sadece altından daha fazlasına mal olabilir...
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim