Anlık Bildirim

Popüler korku filmi serisi Paranormal Activity geri dönüyor

Korku filmi serileri arasında en çok bilinen serilerden biri olan Paranormal Activity serisi ekranlara geri dönüyor. En baştan yeni bir uyarlama izleyeceğiz.

Popüler korku filmi serisi Paranormal Activity geri dönüyor Tam Boyutta Gör

İlk filmi 2007 yılında yayınlanan korku filmi serilerinin en bilinenlerinden biri olan Paranormal Activity'nin yeni filmi duyuruldu. 

The Hollywood Reporter'ın haberine göre popüler korku filmi serisi ekranlara tekrar dönüyor ve bir devam filmi gibi değil, seriyi yeniden başlatma tarzında olacak. Yani reboot diyebiliriz. Ancak The Hollywood Reporter, bu yeni filmi "unexpected retooling" tanımlıyor.

Yeni filmin konusu net olarak belli değil ancak yine serinin klasikleşmiş kamera görüntülerinin bulunacağı açıklandı. Yeni filmin yönetmenliğini William Eubank, senaristliğini ise Oren Peli üstlenecek. Son olarak filmin yapımcılığını da Christopher Landon üstlenecek. Filmin vizyon tarihi 4 Mart 2022.

Paranormal Activity'nin ilk filmi 2007 yılında yayınlanmıştı. Devamında ise 2010, 2011, 2012, 2014 ve 2015 yıllarında 5 farklı devam filmi yayınlandı. Yayınlanan devam filmleri dışında birçok ülkede yayınlanan farklı uyarlamalar ile onlarca Paranormal Activity filmi çıktı. Şu anda korku filmi sektöründe en çok karşımıza çıkan tarzlardan biri haline geldi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9712 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Paranormal Activity, korku filmi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim