Anlık Bildirim

Porsche otomobiller 11 kamera ve radar içeren Mobileye otonom sürüş sistemiyle donatılacak

Dünyanın en büyük spor otomobil üreticilerinden biri olan Porsche ile Mobileye arasında otonom sürüş sistemleriyle alakalı stratejik bir anlaşmaya imza atıldı. 
Porsche otomobiller 11 kamera ve radarla donatılacak Tam Boyutta Gör
Porsche ve Mobileye, stratejik bir iş birliğine imza attı. İki şirket arasında yapılan anlaşma kapsamında Alman şirketin gelecekte üreteceği otomobillerde Mobileye'ın SuperVision gelişmiş sürücü destek sistemlerine yer verilecek.

Mobileye'ın SuperVision teknoloji platformu, gelecekteki Porsche modellerinde gelişmiş sürücü destek sistemlerinin (ADAS) temelini oluşturacak. Bulut bağlantılı bu sistem, çevresini taramak için 11 kamera ve radar tabanlı bir sensör sisteminden faydalanıyor.

Porsche otomobiller 11 kamera ve radarla donatılacak Tam Boyutta Gör

Volkswagen Grubu'nun tüm markalarını kapsaması bekleniyor

Dünyanın en büyük spor otomobil üreticilerinden biri olan Porsche bu ortaklık sayesinde yeni nesil otomobillerini birinci sınıf aktif güvenlik ve sürücünün belirli durumlarda ellerini direksiyondan çekmesine izin verecek otonom sürüş sistemleriyle donatabilecek.

Porsche mühendisleri, kullanıcı arayüzü de dahil olmak üzere sistemin otomobillere entegrasyonundan sorumlu olacak. Yapılan iş birliğinin Mobileye SuperVision'ı Volkswagen Grubu'nun tüm markaları için bir platform çözümü haline getirmesi bekleniyor.

Kaynakça https://newsroom.porsche.com/en/2023/company/porsche-mobileye-collaboration-automated-driver-assistance-functions-32250.html https://www.mobileye.com/news/porsche-mobileye-supervision-collaboration/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim