Anlık Bildirim

Prince of Persia: The Sands of Time Remake, Mart 2023'e kadar çıkmayabilir

2020 için duyurulan The Prince of Persia: The Sands of Time Remake; ilk olarak 2021'e ve geçtiğimiz Haziran ayında da 2022'ye ertlenenen oyun, hayranlarını biraz daha bekletecek gibi görünüyor.

Ubisoft'tanThe Prince of Persia: The Sands of Time Remake haberini duymak hepimizi heyecanlandırmış olsa da , ilk tanıtım fragmanı grafiksel olarak beklentileri karşılayamadı demek hiç yanlış olmaz. Geçtiğimiz gün;

 “Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in yapım aşamasının devam ettiğine, geri bildirimlerinizden motivasyon ve ilham aldığımızı temin ederiz. Projenin gelecekteki güncellemelerini paylaşacağımızı bildirir, sarsılmaz sabrınız ve sonsuz desteğiniz için hepinize teşekkürlermizi sunarız.” 

şeklinde yapılan açıklamadan anlaşılacağı gibi proje sessizce ilerlemeye devam ediyor.

Prince of Persia: The Sands of Time, 2023'ten önce çıkmayabilir Tam Boyutta Gör

Ubisoft'un üç aylık kazanç raporunu içeren geliştirici güncelleme notları, kesin bir çıkış tarihi bilgisini ne yazık ki içermiyor. Yayıncı firma; yatırımcılarına, projenin gelecek yılda yayınlanmasına ve çıkış tarihinin Nisan 2022 ile Mart 2023 arasında olacağını planladıklarını bildirdi.

İlk fragmanın fiyasko çıkmasından sonra gelen tepkileri dikkate alan Ubisoft, umuyoruz ki defalarca ertelenmenin hakkını çok daha güzel grafikler ile verir. Hoş o yıllarda da oyunlar gözümüze çok gerçekçi geliyordu fakat elbette artık 2003'te değiliz. Belki de keramet hiçbir zaman grafiklerde değildi, o yılların getirdiği oynanış tarzı ve oyun tarafından sunulan atmosferi terkar yakalayabilecek miyiz, hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim