Anlık Bildirim

PS Plus Temmuz 2021 oyunları indirmeye sunuldu

Sony'nin PlayStation kullanıcıları sunduğu abonelik servisi PlayStation Plus'ın Temmuz 2021 oyunları geçtiğimiz saatlerde indirmeye sunuldu.

PS Plus temmuz oyunlarını indirebilirsiniz Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi PlayStation'ın PlayStation Plus isimli bir abonelik servisi bulunuyor. Bu servis, sizlerin hem oyunların online moduna ulaşmanızı sağlıyor hem de aylık birkaç farklı ücretsiz oyun sunuyor. Geçtiğimiz saatlerde de PlayStation Plus'ın Temmuz 2021 ücretsiz oyunları erişime açıldı.

Bu ay verilen oyunlara baktığımızda PlayStation 5 sahiplerinin daha avantajlı olduğunu görebiliyoruz çünkü A Plague Tale: Innocence'ın yeni nesil sürümü yalnızca PlayStation 5 sahipleri için indirmeye sunuldu. Bunun dışında geriye kalan diğer oyunlar, yani Call of Duty: Black Ops 4, WWE 2K Battlegrounds ve +Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown hem PS4 hem de PS5 sahipleri için indirmeye sunuldu.

Şu andan itibaren tüm oyunları belirtilen konsollarda indirip oynmaya başlayabilirsiniz. Eğer bu oyunları 3 Ağustos 2021 tarihine kadar kütüphanenize eklerseniz, PlayStation Plus aboneliğiniz olduğu sürece oynayabilirsiniz. Ağustos 2021'de verilecek ücretsiz oyunlar ise 28 Temmuz'da 2021'de belli olacak. Bu ay verilen ücretsiz oyunların görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

PS Plus Temmuz 2021 Oyunları

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim