Anlık Bildirim

PlayStation 4'ün yeni güncellemesi ciddi bir sorunu ortadan kaldırdı

Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan PlayStation 4 için ölümcül bir sonuç yaratabilecek sorun, yeni güncelleme olan 9.00 ile ortadan kaldırıldı.

PS4'ün yeni güncellemesi ciddi bir sorunu çözüyor Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz aylarda PlayStation 4'ün dahili saati ile ilgili ciddi bir sorun ortaya çıkmıştı. PlayStation 4'ün dahili saat pili biterse PlayStation 4'ün komple işlevsiz hale gelebileceği sorunu çözmenin bir yolu olmadığı belirtilmişti. Sony'den konu ile ilgili bir açıklama ne yazık ki gelmemişti. Ancak son çıkan güncelleme sorunu önemli ölçüde çözmüş gibi duruyor.

9.00 Güncellemesi Sorunu Çözüyor

Geçtiğimiz hafta yayınlanan güncellemenin ardından daha önce bu sorunu bildiren YouTuber Modern Vintage Gamer, tekrardan bir test yaptı. Yeni test sonuçlarına göre dahili saat pili bittiği zaman PlayStation 4 tamamen işlevsiz hale gelmiyor. Oyunları hala oynatabiliyor ve PSN'e bağlanabiliyor.

Ancak oyunun "Trophy" kısmında hala bir sorun çıkabiliyor. Bu sorunun öncekine göre daha küçük olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. PlayStation 4'ün son güncellemesi bu yüzden biraz da hayati önem taşıyor diyebiliriz. Şu anda erişime açık olan güncellemeyi indirmeyi unutmayın. YouTuber Modern Vintage Gamer'ın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim