Anlık Bildirim

PS5’e özel olan Spider-Man 2’nin çıkış tarihi aktörü tarafından açıklandı

PlayStation 5’e özel olarak geliştirilen Spider-Man 2, büyük bir ilgiyle bekleniyor. İlk oyunda büyük bir hayran kitlesi yaratan oyunun devamı olan Spider-Man 2’nin çıkış tarihi de belli oldu.
Spider-Man 2 ne zaman çıkacak Tam Boyutta Gör
Yaklaşan Marvel's Spider-Man 2'deki Venom'un seslendirme sanatçısı olan Tony Todd, görünüşü göre yine iş başında. Geçmişte de gelişigüzel bilgiler paylaşan Todd, şimdi de oyuncuların merakla beklediği Marvel's Spider-Man 2 hakkında önemli detaylara ışık tuttu. Todd, açık bir şekilde Marvel's Spider-Man 2 ne zaman çıkacak sorusunu bir tweet ile duyurdu.

Marvel's Spider-Man 2 ne zaman çıkacak?

Insomniac tarafından geliştirilen devam oyununda Venom'u canlandıran Tony Todd’a göre Marvel's Spider-Man 2, Eylül 2023’te çıkacak. Todd, paylaştığı bir tweet’te çıkış tarihinin Eylül gibi göründüğünü ve Ağustos ayında büyük bir tanıtım kampanyasının başlayacağını ifade ediyor.

Öte yandan Sony, Marvel's Spider-Man 2’nin çıkış tarihini resmi olarak paylaşmadı. Aralık ayında Marvel's Spider-Man 2’nin 2023 sonbaharında PS5'te çıkacağı, Peter Parker ve Miles Morales'ten oluşan Örümcek ikilinin devam oyununda geri döneceği söylenmişti.

PlayStation için Spider-Man 2 bir amiral gemisi konumunda ve Eylül ayında çıkacak olması oyuncular için çok yoğun bir döneme işaret ediyor. Zira, Xbox'ın beklenen Starfield oyunu da 6 Eylül tarihinde çıkış yapacak. Bu iki oyundan bir ay önce ise Baldur's Gate III çıkış yapacak. Görünüşe göre takvim çok sıkışık, bu nedenle henüz resmi olarak çıkış tarihi belirlenmemiş Spider-Man 2’nin farklı bir tarihte gelmesi de olasılıklar dahilinde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim