Anlık Bildirim

PS5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart, Türkçe altyazı seçeneği ile çıkış yapacak

PlayStaiton 5'in bu yıl çıkacak olan özel oyunlarından biri olan Ratchet & Clank: Rift Apart'ın Türkçe altyazı desteği ile birlikte geleceği açıklandı.

PS5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart, Türkçe altyazı seçeneği ile çıkış yapacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı geliştiriciliğini ise Insomniac Games'in yaptığı PlayStation 5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart'ın yeni bir oynanış videosu paylaşıldı.

Geçtiğimiz yıl State of Play sunumunda tanıtılan PlayStation 5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart, Türkçe altyazı seçeneği ile çıkış yapacak. Duyuru PlayStation Türkiye'nin resmi Twitter hesabı üzerinden açıklandı. Ayrıca oyunun oynanış fragmanı da geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

Son olarak Sony, 30 Nisan'da Ratchet & Clank: Rift Apart için bir State of Play sunumu yapılacağını açıkladı. Sunum Ratchet & Clank: Rift Apart ve iki farklı bağımsız oyunu içerecek. 15 dakika sürecek olan sunumda Ratchet & Clank: Rift Apart'tan uzun bir oynanış videosu paylaşılacak. Sunum Türkiye saati ile 30 Nisan'da 00.00'da başlayacak.

Oyunun şu anda PlayStation Store'da standart sürümü ve deluxe sürümü bulunuyor. Standart Sürüm 619,00 TL, Dijital Deluxe Sürüm ise 699,00 TL. Oyun için yayınlanan yeni fragmanı da aşağıda bulabilirsiniz.

Kaynakça https://www.gematsu.com/2021/04/state-of-play-featuring-ratchet-clank-rift-apart-two-indie-titles-set-for-april-29 https://www.gematsu.com/2021/04/ratchet-clank-rift-apart-gameplay-trailer Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7355 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fragman, türkçe ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim