Anlık Bildirim

Qualcomm'un otomobil çipleri Volvo'ların bilgi-eğlence sistemini iki kat hızlandıracak

Qualcomm bildiğiniz üzere artık otomotiv endüstrisi için de teknoloji üretiyor. Amerikalı yonga devi CES 2022 etkinliğinde Volvo ile bir iş birliğine imza attıklarını duyurdu.

Qualcomm ve Volvo, otomobil çipleri konusunda iş birliği yapacak Tam Boyutta Gör

Qualcomm, Las Vegas'ta gerçekleştirilen CES 2022 Tüketici Elektroniği Fuarı kapsamında İsveçli otomobil üreticisi Volvo ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Yonga devinin sunumunda Volvo'nun baş ürün sorumlusu Henrik Green'in yer aldığı bir video gösterildi.

Green, gelecek modellerinden bazılarında bilgi-eğlence sistemlerini güçlendirmek için Qualcomm'un en yeni Snapdragon Cockpit platformunu kullanacaklarını duyurdu. Söz konusu araçlar arasında hem Polestar 3 hem de şirketin yakında piyasaya süreceği elektrikli SUV bulunuyor.

Qualcomm ve Volvo, otomobil çipleri konusunda iş birliği yapacak Tam Boyutta Gör

Hızı ikiye katlayacak

Volvo'ya göre Qualcomm ortaklığı, Android Automotive tabanlı bilgi-eğlence sistemini daha duyarlı ve iki kattan daha hızlı hale getirecek. Çok düşük güç tüketimi gibi bir avantajı olan yonga setinin bilgi-eğlence sisteminin grafik, ses ve yapay zeka ihtiyaçlarını karşılayabileceği de belirtiliyor.

Kaynakça https://www.engadget.com/volvo-polestar-3-infotainment-system-qualcomm-android-automotive-191520806.html https://www.media.volvocars.com/global/en-gb/media/pressreleases/292954/volvo-cars-and-qualcomm-team-up-to-deliver-industry-leading-infotainment-system-performance Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim