Anlık Bildirim

Radeon grafikli Exynos yongası Apple A14’ü yıkıyor iddiası

Samsung’un önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği Radeon grafikli Exynos yonga seti şimdiden heyecanı doruğa çıkardı. İddialar Apple A14 yonga setini ezip geçtiği yönünde.

Radeon grafikli Exynos yongası Apple A14’ü yıkıyor iddiası Tam Boyutta Gör

Mobil yonga dünyasında Samsung ve AMD ortaklığı merakla bekleniyor. Yılın sonlarında veya yeni yılın başlarında piyasaya çıkması beklenen Radeon grafikli Exynos yonga seti iddialara göre tozu dumana katıyor.

Benchmark testlerine girdi iddiası

Güney Koreli kaynakların çok da sağlam destekleyemediği iddialara göre GFXBench testlerine giren gizemli Exynos yonga seti Manhattan 3.1 kategorisinde 181.8 fps, Aztec Ruins kategorisinde 138.2 fps ve Aztec Ruins High kategorisinde 58 fps almayı başarıyor. Apple A14 Bionic ise sırasıyla 120 fps, 79.9 fps ve 30 fps değerlerine ulaşıyor.

Henüz Radeon grafikli Exynos yonga seti ile ilgili net bilgi yok ancak AMD’nin sızdırılan prototip Ryzen mobil yongasında Cortex-A1, Cortex-A78 ve RDNA2 teknolojilerinin kullanıldığı gündeme gelmişti. Muhtemelen testlere giren Exynos yonga setinde de bu bileşenler mevcut.

Samsung’un önünde uzun bir yol olduğu için ARM’ın bu yıl duyuracağı mimarileri Exynos yonga setinde yer alabilir. Diğer taraftan Apple A yonga seti de yeni nesilde daha güçlü olacak. İddia edildiği gibi Exynos yonga setinin mobil dünyada sıçrama yapması dengeleri tamamen alt üst edebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12227 kez okundu.
12 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, exynos with radeon graphics ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim