Anlık Bildirim

En iyi gollerin NFT olarak satıldığı platformun reklam yüzü belli oldu

En iyi gollerin NFT olarak satışa sunulduğu RealFevr platformunun marka yüzü belli oldu. Portekizli Bruno Fernandes, lansman elçisi seçildi

RealFevr platformunun reklam yüzü belli oldu Tam Boyutta Gör

Dünyanın en iyi futbolcularının gollerini NFT olarak yayınlayan RealFevr’in lansman elçisi olarak Portekizli milli futbolcu Bruno Fernandes seçildi.

RealFevr nedir?

Portekizli bir Blockchain NFT girişimi olan RealFevr, taraftarlara Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria, James Rodriguez ve daha pek çok dünya yıldızı futbolcunun videolarını toplama fırsatı sunuyor. Böylece NFT koleksiyonerlerine resmi NFT futbol videolarından oluşan bir koleksiyon marketi oluşturuyor.

Bu önemli isimler arasında RealFevr’in lansman elçisi olarak atanan Bruno Fernandes de yer alıyor. 5 farklı paketten oluşan NFT koleksiyonunda 500’den fazla başarılı oyuncunun golleri, asistleri, driplingleri veya kurtarışları gibi özel anlar bu paketlerle satışa sunulacak.

RealFevr platformunun reklam yüzü belli oldu Tam Boyutta Gör

Bruno Fernandes ise konuyla ilgili şunları kaydetti: 

“Taraftarlarla etkileşim benim için gerçekten önemli ve bu yüzden bu RealFevr NFT lansmanını destekliyorum. Sporting için attığım en iyi gollerden bazıları bunların bir parçası ve umarım dünyanın dört bir yanındaki sevenlerimi heyecanlandıracak.”

NFT pazarında spot içeriklerinin son aylarda 700 milyon dolar civarında bir ciro elde edildiğini belirten RealFevr CEO’su Fred Antunes, daha fazla insanın Blockchain teknolojisi hakkında bilgi sahibi olması için çalıştıklarını belirtti.

Başta Socios olmak üzere birçok NFT projesi şu anda taraftar ve hayranlara hitap ediyor. Öyle ki insanlar sevdikleri takım, oyuncu veya sanatçıyla bu şekilde kolayda etkileşim kurabiliyor.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim