Anlık Bildirim

Realme 9 Pro, 5000 mAh batarya ile gelecek

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme'nin yakın zamanda duyurması beklenen Realme 9 Pro'nun batarya kapasitesi ortaya çıktı. Buna göre Realme 9 Pro, 5000 mAh bataryadan güç alacak.

Realme 9 Pro, 5000 mAh batarya ile gelecek Tam Boyutta Gör

Alman belgelendirme kuruluşu TUV, Realme 9 Pro'nun batarya kapasitesini açığa çıkarmış olabilir. Zira bir TUV sertifikasında ortaya çıkan Realme marka telefonun, yakın zamanda duyurulacak olan Realme 9 Pro olduğu tahmin ediliyor.

5000 mAh batarya ve Dimensity 810 ile gelebilir

TUV sertifikası, RMX3472 model numarasını taşıyan ve Realme 9 Pro olduğu tahmin edilen telefonun 5000 mAh bataryadan güç alacağını gösteriyor. Ayrıca telefonun en az 50W gücünde hızlı şarj ile gelmesi bekleniyor. Zira selef model Realme 8 Pro'da 50W hızlı şarj teknolojisi bulunuyor.

Daha önceki sızıntılar ise Realme 9 Pro'nun Dimensity 810 yonga setinden güç alacağı ve 2MP derinlik, 2MP makro ve 50 MP ana kameradan oluşan üçlü kamera kurulumu ile geleceği yönündeydi. Realme 9 ailesinin diğer üyeleri Realme 9 Pro+'ın Dimensity 920 ve Realme 9i'nin ise Snapdragon 680 yonga setine ev sahipliği yapması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim