Anlık Bildirim

Realme, Avrupa'da 2021'in en hızlı büyüyen markası oldu

Fiyat ve performansı ile dikkat çeken akıllı telefon modelleri üreten Realme'nin Avrupa'nın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası olduğu ortaya çıktı. Şirket pazar payı ile üst sıralara yerleşti.

Realme Avrupa'nın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası oldu Tam Boyutta Gör

Kullanıcıların beğenisini kazanan telefon modelleri üreten ve sektöre büyük yatırımlar gerçekleştiren Realme, 2021 yılında Avrupa’nın en hızlı büyüyen markası olmayı başardı.

En büyük telefon markalarından biri oldu

Strategy Analytics tarafından paylaşılan yeni bir rapora göre 2019 yılında Avrupa’ya giriş yapan ve geçtiğimiz yıl yüzde 545’lik şaşırtıcı bir büyüme oranı sergileyen şirket, yılın dördüncü çeyreğinde akıllı telefon sevkiyatlarını yüzde 500, yıl genelinde ise yüzde 545 arttırdı. Bununla birlikte büyüme oranları Avrupa’nın farklı bölgelerinde değişiklik gösterirken, Orta ve Doğru Avrupa’da yüzde 643, Batı Avrupa’da ise yüzde 416 olarak ölçüldü.

Geçtiğimiz yıl sahip olduğu pazar payıyla Apple, Samsung, Xiaomi ve OPPO gibi markaların bulunduğu üst sıralara yerleşen Realme’nin bu başarısını, doğru pazarlama stratejisi, geniş ürün portföyü, rekabetçi ürün özellikleri ve agresif fiyatlandırma ile sağladığı düşünülüyor.   

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim