Anlık Bildirim

Realme GT Neo 6'nın çıkış tarihi sızdırıldı: Şubat'ta geliyor

Çinli teknoloji devi Realme yakında yeni bir uygun fiyatlı amiral gemisi piyasaya sürecek. Realme GT Neo 6 isimli akıllı telefonun Şubat 2024'te çıkış yapacağı bildiriliyor.

Realme GT Neo 6'nın çıkış tarihi sızdırıldı: Şubat'ta geliyor Tam Boyutta Gör

Realme markası yakında yeni bir uygun fiyatlı amiral gemisi telefon piyasaya sürecek. Realme GT Neo 6 isimli modelin çıkış tarihiyle ilgili bazı bilgiler internete düştü. Çinli kaynak Digital Chat Station, sosyal medya hesabında lansman için planlanan zaman dilimini açıkladı.

Kaynağa göre cihaz Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak. Realme GT Neo 6, Şubat 2023'te piyasaya sürülen Snapdragon 8 Plus Gen 1 destekli Realme GT Neo 5'in yerini alacak. Akıllı telefonun Çin Yeni Yılı'ndan sonra, yani Şubat ayı sonlarında tanıtılacağı bildiriliyor.

Realme GT Neo 6'nın çıkış tarihi sızdırıldı: Şubat'ta geliyor Tam Boyutta Gör

MWC 2024'te görücüye çıkabilir

Realme GT Neo 6 yüksek ihtimalle Şubat 2024 sonunda düzenlenmesi beklenen Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) görücüye çıkacak. Cihaz, Snapdragon 8 Gen 2 tabanlı Redmi K70, iQOO Neo 9, Honor 90 GT ve OnePlus Ace 3 gibi cihazlarla rekabet edecek.

Realme GT Neo 5 hatırlayacağınız üzere 2.499 yuan (350 dolar) başlangıç fiyatıyla piyasaya sürülmüştü. Dolayısıyla, Neo 6'nın da benzer bir fiyatlandırma ile sunulmasını bekleyebiliriz. Şimdilik bildiklerimiz bu kadar. Lansman gününe yaklaştıkça daha fazlasını öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim