Anlık Bildirim

Realme GT2 Pro'nun küresel versiyonu çok yakında geliyor

Realme'nin yeni amiral gemisi modeli Realme GT2 Pro küresel pazarda satışa çıkıyor. Geçtiğimiz ay tanıtılan Realme GT2 Pro, artık birçok ülkede satılıyor olacak.

Realme GT2 Pro'nun küresel versiyonu çok yakında geliyor Tam Boyutta Gör

Son zamanların çıkış yapan markalarından birisi olan Realme, yeni amiral gemisi modeli ile küresel pazara açılmaya hazırlanıyor. Yüksek özellikleri ile birlikte geçtiğimiz ay tanıtılan Realme GT2 Pro, çok yakında birçok ülkede satılıyor olacak.

Tayland'da NBTC tarafından sertifikalanan Realme GT2 Pro küresel pazara RMX3301 model numarası ile çıkış yapacak. Aynı zamanda Google Play konsolunda da listelenen RMX3301 model numaralı cihaz, artık Realme GT2 Pro'nun küresel versiyonunun geldiği düşüncesini daha güçlü kılıyor. Ayrıca Geekbench raporları tanıtılan Realme GT2 Pro'nun özelliklerine çok benzer özellikler taşıyor.

Realme GT2 Pro küresel versiyonunun muhtemel özellikleri

Az önce de dediğimiz gibi Geekbench raporlarına göre Realme GT2 Pro'nun küresel versiyonu tanıtılan sürüme benzerlik gösteriyor. Test sonuçlarına göre Snapdragon 8 Gen 1 yonga setini kullandığı iddia edilen Realme GT2 Pro küresel versiyonu, bu işlemciyi 8 veya 12 GB RAM bellek ile destekleyecek. İşletim sistemi olarak Realme UI 3.0 ile gelmesi beklenilen cihaz, ön tarafında 6,7 inç büyüklüğünde 1440 x 3216 piksel çözünürlüğünde bir ekran taşıyacak.

Realme GT2 Pro'nun küresel versiyonu çok yakında geliyor Tam Boyutta Gör

120Hz yenileme hızı sunan bu AMOLED ekran hemen üzerinde 32MP'lik bir selfie kamerasına yer verecek. Arka tarafında 50MP + 50MP + 2MP olmak üzere üçlü kamera grubu taşıyacak olan Realme GT2 Pro küresel sürümü, elektriksel anlamda gücünü 5000mAh'lik bataryasından alacak. Bu batarya ise 65W hızlı şarj desteği ile birlikte gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim