Anlık Bildirim

Realme, 200 dolarlık yeni 32 inç akıllı TV'sini tanıttı: Smart TV Neo

Realme markası, 32 inç ekranla donatılmış yeni bir akıllı TV çıkardı. Smart TV Neo olarak adlandırılan model 200 dolar fiyat etiketi ile tüketicilere sunulacak.

Realme Smart TV Neo tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Hızla büyüyen Çinli Realme markası ürün yelpazesini uygun fiyatlı yeni bir akıllı TV ile genişletti. Smart TV Neo olarak pazara giriş yapan model HD+ (1366 x 768 piksel) çözünürlükte 32 inç LCD ekrana taşıyor.

Televizyonda kullanılan panel, görüntü kalitesini iyileştirmek üzere tasarlanmış Chroma Boost Picture Engine teknolojisine sahip. Ayrıca TUV Rheinland düşük mavi ışık sertifikası ile göz konforuna önem veriyor.

Realme Smart TV Neo tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Realme Smart TV Neo özellikleri

Akıllı TV, toplam gücü 20 watt olan Dolby Audio destekli çift hoparlörle donatıldı. Gücünü ise 64 bit mimariye sahip dört çekirdekli işlemcisinden alıyor. Cihazın RAM ve depolama kapasitesi hakkında hiçbir ayrıntı yok.

Realme Smart TV Neo'nun bağlantı özelliklerini Wi-Fi, iki HDMI, bir USB bağlantı noktası, Ethernet portu ve 3.5 mm kulaklık girişi olarak sıralayabiliriz. Bluetooth'tan bahsedilmiyor. Muhtemelen bu teknolojiden yoksun.

Realme Smart TV Neo tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Realme Smart TV Neo'nun işletim sistemi açıklanmadı. Android TV'den farklı bir yazılımla çalışıyor gibi görünüyor. Linux tabanlı bir işletim sistemi olma ihtimali yüksek. Siyah renkte sunulan akıllı TV, 200 dolar fiyat etiketiyle satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim