Anlık Bildirim

Twitter, yayınlanan videoların görüntü kalitesini artırdı

Twitter sonunda kullanıcıların eleştirilerine kulak verdi ve videoların görüntü kalitesini artırdı. Şirket platforma yüklenen videoların artık "daha az pikselli görüneceğini" söylüyor.

Twitter, yayınlanan videoların görüntü kalitesini artırdı Tam Boyutta Gör

Sosyal medya devi Twitter, platforma yüklenen videoların artık daha az pikselli görüneceğini duyurdu. Kullanıcıları sevindiren yenilik, "Bazı iyi haberler" notuyla yapılan paylaşımda açıklandı.

Twitter geliştiricileri, yüklenen videoları işlerken dosyaları birkaç parçaya bölen ara adımı ortadan kaldırdı. Zira bu işlem kaliteyi düşürüyordu. Güncellemenin sadece yeni videolar için geçerli olacağını eskileri iyileştirmeyeceğini belirtelim.

Test videosu yüklendi

Twitter'daki düşük video kalitesi, sosyal medya kullanıcılarının eleştirilerine hedef oluyordu. Yeniliğin duyurulmasının ardından bir Twitter kullanıcısı iyileştirilmiş video kalitesini test etmek için bir video yükledi.

Yayınlanan videoda kalitenin hala YouTube veya Twitch'ten belirgin şekilde daha düşük olduğu görülüyor. Ancak yine de öncekilerden daha iyi göründüğü söylemek gerek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim