Anlık Bildirim

Realme Watch 3 kavisli ekranla geliyor: İşte açıklanan özellikleri

Realme markası çok yakında tanıtacağı yeni akıllı saatinin teaser görsellerini yayınladı. Paylaşılan tanıtım posterleri Realme Watch 3'ün tasarımı ve bazı özelliklerini netleştiriyor.

Realme Watch 3 kavisli ekranla geliyor: İşte açıklanan özellikler Tam Boyutta Gör

Realme markası yeni bir akıllı saat ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Watch 3 olarak adlandırılan modelin tasarımı ve temel özellikleriyle ilgili bazı detaylar netleşti. Şirket cihazla ilgili birkaç tanıtım posteri yayınlandı.

Önceki modellerde olduğu gibi Realme Watch 3 de dikdörtgen bir kasayla gelecek. Burada dikkat çeken en önemli yenilik kavisli ekranla donatılmış olması. Bu genellikle üst sınıf akıllı saatlerde görmeye alışık olduğumuz bir özellik.

Realme Watch 3 kavisli ekranla geliyor: İşte açıklanan özellikler Tam Boyutta Gör

En az %10 daha büyük ekran

Yayınlanan görsellerden biri Watch 2'dekinden çok daha büyük bir ekrana işaret ediyor. Şirketin çift haneli yani en az %10'luk bir artıştan bahsettiğini görüyoruz. Hatta buna vurgu yapmak için ekrana bir futbol sahası bile yerleştirilmiş.

Realme Watch 3 kavisli ekranla geliyor: İşte açıklanan özellikler Tam Boyutta Gör

Realme Watch 3, Bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yapılmasına olanak sağlayacak. Batarya kapasitesinin ise 315 mAh'den 340 mAh'e çıkarılacağı söyleniyor. Bluetooth sürümü ise 5.0'dan 5.2'ye yükseltilecek. Akıllı saatin lansman tarihi 18 Temmuz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim