Anlık Bildirim

Realme X3 SuperZoom'un tanıtım tarihi resmen açıklandı

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme'nin, 60x yakınlaştırma özelliği ile geleceği açıklanan yeni akıllı telefon modeli Realme X3 SuperZoom'un hangi tarihte tanıtılacağı belli oldu.

Realme X3 SuperZoom'un tanıtım tarihi resmen açıklandı Tam Boyutta Gör

Çin merkezli teknoloji üreticilerinden Realme nihayet 60x yakınlaştırma özelliği ile adından söz ettirecek Realme X3 SuperZoom'u 26 Mayıs tarihinde tanıtacağını duyurdu.

Kamera yetenekleri ile konuşulacak

Geçtiğimiz günlerde Realme'nin Hindistan başkanı Madhav Seth, cihazla çekilmiş olan etkileyici bir Samanyolu fotoğrafı paylaşmıştı. Realme X3 SuperZoom'un 60x'e kadar yakınlaştırma sunmak için 13MP periskop lensi kullandığı söyleniyor. Ayrıca cihaz, benzer segmentteki akıllı telefonlarla benzerlik gösteren 64MP'lik bir ana kamera ile gelebilir. Snapdragon 8 serisi bir yonga seti ile güçlendirilen Realme X3 SuperZoom'un muhtemelen  Snapdragon 855+ işlemci ile piyasaya sürülmesi muhtemel diyebiliriz.

Realme X3 SuperZoom'un tanıtım tarihi resmen açıklandı Tam Boyutta Gör

Realme X3 SuperZoom, 26 Mayıs'ta resmi hale gelmeden önce önümüzdeki günlerde akıllı telefon hakkında daha fazla ayrıntının gün yüzüne çıkacağını söylemek mümkün. Diğer özellikleri arasında 12GB RAM, 30W hızlı şarj destekli 4.200mAh pil bulunan cihazın fiyatlandırması konusunda şimdilik bir bilgi yer almıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim