Anlık Bildirim

Rockstar Games, Red Dead Redemption için de remaster planlıyor

Dün akşam saatlerinde haberleri çıkan GTA 3, Vice City ve San Andreas'ın remaster versiyonlarının ardından Rockstar Games'in Red Dead Redemption için de planı olduğu ortaya çıktı.

Red Dead Redemption remaster görebiliriz Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Rockstar Games'in yaptığı GTA serisinin en sevilen oyunlarından GTA 3, Vice City ve San Andreas'ın remaster versiyonlarının geldiği dün akşam saatlerinde açıklandı. Bu haberin birçok açıdan sevindirici olduğunu söylemek gerek. Ancak Rockstar Games'in daha birçok eski ve güzel oyunu bulunuyor. Bu oyunların da remaster versiyonlarını görmek keyifli olabilir. Rockstar Games de bu durumun farkında gibi duruyor.

Red Dead Redemption Remaster Planlanıyor

Dün akşam çıkan haberlere göre Rockstar Games başta Red Dead Redemption olmak üzere bazı eski oyunlarının da remaster sürümünü getirmeyi planlıyor. Ancak bu ihtimal tek bir koşula bağlı ve o da GTA Remaster serisinin satışlarının onları memnun etmesi gibi duruyor. GTA markasını düşündüğümüzde memnun etmemesi çok zor gibi duruyor ancak burada oyunları nasıl yeniledikleri de önemli elbette.

Red Dead Redemption'ın Rockstar Games'in en büyük ikinci markası ve ilk oyunun PC'ye çıkmadığını düşünürsek bu haber de birçok oyuncuyu sevindirecektir. Özellikle PC oyuncuları için daha da güzel bir haber olur. Umuyoruz ki görebiliriz. 

Ayrıca tüm bu remaster planları ve haberleri de gösteriyor ki Rockstar Games, GTA 6 için pek de acele etmiyor. Büyük ihtimalle daha önce çıkan söylentilerin gerçeklik payı yüksek ve yeni oyunu 2023 sonu veya 2024 başında göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9695 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
rockstar games, red dead redemption ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim