Anlık Bildirim

Reddit’in değeri 10 milyar doları aştı

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Reddit’in değerinin aldığı 410 milyon dolarlık yeni bir yatırımla 10 milyar doları geçtiği açıklandı.

“İnternetin ön sayfası” olarak da bilinen popüler sosyal medya platformu Reddit, yapılan bir yatırım turunda aldığı 410 milyon dolarlık yatırımla 10 milyar dolardan fazla değere ulaştı. Ayrıca, bu yatırım turunun sonunda alınacak yatırımların 700 milyon dolara ulaşmasının beklendiği ifade edildi.

Reddit’in değeri 10 milyar doları aştı Tam Boyutta Gör

Şirket bu yılın başlarında 250 milyon dolarlık bir fon toplayarak 6 milyar dolar değerlemeye ulaşmıştı. CEO Steve Huffman da yaptığı açıklamada son yatırım turunda Fidelity Investments’in onlara “reddedemeyecekleri bir teklif” yaptığını söyledi.

Şirket, halka arz planlıyor

Kurucu ortak ve CEO Steve Huffman The New York Times’a verdiği bir röportajda, aldıkları yatırımın yanı sıra halka açılmayı planladıklarını ancak bunun için kesin bir zaman çizelgelerinin olmadığını belirtti ve yapabilen bütün şirketlerin halka açılmasını önerdi.

Reddit’in değeri 10 milyar doları aştı Tam Boyutta Gör

Reddit’in şu anda günlük 52 milyon günlük kullanıcısı ve 100.000’den fazla sub-reddit’i bulunuyor. Ayrıca şirket, 2021 yılı sonuna kadar çalışan sayısını ikiye katlamayı planlıyor.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim