Anlık Bildirim

Reddit, TikTok'un rakibi Dubsmash'i satın aldı

Sosyal haber ve tartışma sitesi Reddit, TikTok'un en büyük rakiplerinden biri olan kısa video platformu Dubsmash'i satın aldığını duyurdu. Şirket, kurucu kadroyu da ekibine kattı.

Reddit, TikTok'un rakibi Dubsmash'i satın aldı Tam Boyutta Gör

Sosyal ağ şirketlerinden Reddit, yaptığı açıklamayla birlikte kısa video platformu Dubsmash'i satın aldığını ve Çinli TikTok'un hakim olduğu bu pazarda büyümeyi hedeflediğini duyurdu.

TikTok iştah kabartıyor

Anlaşmanın mali şartları açıklanmadı ancak Reddit sözcüsü, satın almanın nakit ve hisse senedi kombinasyonuna dayandığını söyledi. ByteDance'ın sahip olduğu TikTok'unun başarısı, birçok sosyal medya şirketini platformlarına kısa video hizmetleri eklemeye sevk etti. Snapchat Kasım ayında "Spotlight"ı ve Facebook da geçtiğimiz ayalarda "Instagram Reels"ı kullanıma sunmuştu.

Reddit, TikTok'un rakibi Dubsmash'i satın aldı Tam Boyutta Gör

Reddit blog gönderisinde, anlaşmanın halihazırda video yükleyip yayınlayabilen kullanıcılarına Dubsmash'in düzenleme ve kısa video oluşturma araçlarına erişim sağlayacağını açıkladı. San Francisco merkezli şirket, Dubsmash'in kendi platformunu ve markasını koruyacağını da belirtirken, Dubsmash'in kurucu ortakları Suchit Dash, Jonas Drüppel ve Tim Specht de dahil olmak üzere tüm ekibin Reddit'e katılacağını duyurdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim