Anlık Bildirim

Redmi'nin Tarzan kod adlı yeni akıllı TV'sinin özellikleri ortaya çıktı

Redmi markası yakında akıllı TV ailesini yeni bir modelle genişletecek. Tarzan kod adına sahip yeni Redmi TV'nin temel özellikleri Google Play Console'da listelendi.

Redmi'nin Tarzan kod adlı yeni akıllı TV'sinin özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Hintli duyumcu Mukul Sharma, Redmi markasının yakında yeni bir akıllı TV serisi duyuracağını açıkladı. Yeni seri kapsamında piyasaya sürülecek bir modelin özellikleri de internete sızdırılmış durumda.

Henüz resmiyet kazanmayan televizyon Google Play Console'da ortaya çıktı. Böylelikle bazı teknik özelliklerini de öğrenmiş olduk. Tarzan kod adı altında geliştirilen cihazın model numarası MiTV-M00Q3.

Redmi'nin Tarzan kod adlı yeni akıllı TV'sinin özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Uygun fiyatlı olması bekleniyor

Redmi'nin yeni televizyonu Android 10 işletim sistemi, MediaTek T31 işlemci ve 2 GB RAM ile karşımıza çıkacak. Ekran çözünürlüğünün ise 1920 x 1080 piksel olacağı belirtiliyor. Şu an için bildiklerimiz bunlar.

TV'nin Full HD çözünürlükte olması Mart ayında Hindistan'da tanıtılan Redmi Smart TV X65, X55 ve X50'ye göre daha küçük ve uygun fiyatlı bir model olabileceğini gösteriyor. Detayları öğrenebilmemiz için biraz daha beklememiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim