Anlık Bildirim

Renault Trucks'ın Euro Truck Simulator 2 tasarım yarışmasını bir Türk kazandı!

Renault Trucks'ın Mayıs 2021 tarihinde Euro Truck Simulator 2 içerisinde düzenlenen uluslararası tasarım yarışmasını Enes Bolat isimli 18 yaşında bir Türk kazandı.

Renault Trucks'ın ETS2 tasarım yarışmasını Enes Bolat kazandı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz aylarda Renault Trucks, yeni T ve T High modellerini, Euro Truck Simulator 2 oyunu ile tanıtmıştı ve oyun içinde tasarım yarışması düzenlemişti. Mayıs ayında başlayan yarışma sonunda bitti ve kazanan belli oldu. 

Mayıs ayında başlayan ve tüm dünyadan katılımcıların yeni modelleri tasarladığı yarışmayı, 18 yaşındaki lise son öğrencisi Enes Bolat kazandı. Enes Bolat'ın birinciliği getiren tasarımı da gerçek bir Renault Trucks T High aracına uygulanarak izleyicilere sunuldu ve resmi olarak Euro Truck Simulator 2'ye eklendi. Binlerce saat ETS 2 oynadığını söyleyen Enes Bolat, görüntü işleme yazılımını kullanarak kendi tasarımını oluşturdu. 

3D olarak Renault Trucks T'nin tasarımı için iki hafta çalışan genç adam, "Bu tasarımı hazırlarken ralli arabalarından ilham aldım. Özel bir yazılım kullanarak bir şablon oluşturdum, sonra onu modelledim ve oyuna aktardım." dedi. Enes Bolat'ın tasarımına baktığımızdaysa kırmızı ve siyahın ön planda olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Enes Bolatı'ın röportajının tamamını buradan izleyebilirsiniz. Aşağıda da birinciliği getiren tasarımı bulabilirsiniz. 

Enes Bolat'ın 1. Olduğu Renault Trucks T Tasarımı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim