Anlık Bildirim

Merakla beklenen Resident Evil: Welcome to Raccoon City filminden ilk görüntüler geldi

Resident Evil film serisini yeniden başlatacak olan yeni film Resident Evil: Welcome to Raccoon City'den ilk resmi görüntüler geldi.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City'den ilk görüntüler geldi

Capcom'un başarılı video oyun serisi Resident Evil'ın film serisini yeniden başlatacak olan yeni film Resident Evil: Welcome to Raccoon City geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Geçtiğimiz saatlerde de filmden ilk görseller geldi.

Paylaşılan görsellerde Lisa Trevor, Claire Redfield ve daha birkaç karakteri görebiliyoruz. Ayrıca filmin yönetmeni Johannes Roberts ile yapılan röportajda da bazı heyecanlandıran detaylar açığa çıktı. Röportaja göre detaylar şöyle: Daha önceki filmlerle bağlantısı olmayacak, serinin köklerine dönüş olacak ve korku odaklı olacak, Capcom filmin yapımını yakından takip etti, drone veya CGI'lı çılgın çekimler olmayacak ve bazı ikonik yaratıklar filmde gözükecek.

Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Johannes Roberts üstleniyor. 24 Kasım 2021'de vizyona girmesi beklenen Resident Evil filminin oyuncu kadrosu ve rolleri ise şöyle: Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy), Neal McDonough (William Birkin), Donal Logue (Chief Irons), Chad Rook ve Lily Gao.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City İlk Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim