Anlık Bildirim

Resmileşti: Battlefield 6 bu yıl hem yeni hem de eski nesil için çıkış yapacak

Electronic Arts'ın yayıncılığını yaptığı Battlefield'ın yeni oyunu için sonunda ilk resmi haberler paylaşıldı. Oyun bu yıl sonunda çıkış yapacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Resmileşti: Battlefield 6 bu yıl hem yeni hem de eski nesil için çıkış yapacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, oyun dünyasının popüler oyun serilerinden Battlefield'ın yeni oyunundan ilk bilgiler geçtiğimiz saatlerde düzenlenen toplantıda paylaşıldı. Oyuna dair detaylar paylaşılmasa da çıkış dönemi ve platformlarına dair bilgiler resmileşti.

Battlefield 6 Bu Yıl Çıkıyor

Geçtiğimiz saatlerde mali sonuçların açıklandığı toplantıda Battlefield'ın yeni oyunu hakkında da bazı açıklamalar yapıldı. EA CEO'su Andrew Wilson, oyunun hem eski hem de yeni nesil konsollar için ve ayrıca PC için çıkış yapacağını doğruladı. Her iki platformda da güzel gözükeceğini söyleyen Wilson, yeni nesil konsollarda özel hisstereceğini de ekledi. Kısaca oyun PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Ayrıca oyunun Haziran 2021'de tanıtılacağı ve bu yıl sonunda Ekim - Aralık aylarında çıkış yapacağı da onaylandı. Son olarak oyunun EA DICE, Criterion, DICE LA ve EA Gothenburg stüdyoları tarafından geliştirildiği açıklandı. Stüdyo sayısına bakılırsa daha önce yapılan açıklamalar gibi bir hayli büyük bir oyun bizleri bekliyor gibi duruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8963 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
battlefield, battlefield 6 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim