Anlık Bildirim

Dijital banka şirketi Revolut, Singapur’da kripto para satışına başlıyor

Dijital bankacılık uygulaması Revolut, kripto para birimleri ile yakından ilgileniyor. Bu kez Revolut, Singapur’daki kullanıcılara kripto para birimi hizmetleri sunmaya başladı. 

Revolut, Singapur’da kripto para satışına başlıyor Tam Boyutta Gör

Dünyanın en hızlı gelişme gösteren dijital bankalarından biri olan Revolut, Singapur'da kripto para satışına başlayacağını açıkladı. Şirket, Singapur Para Otoritesi'nden (MAS) onay aldı

Şirketten yapılan açıklamada, Revolut’un standart ve premium planlarda yüzde 2,5 ve yüzde 1,5 işlem ücreti (komisyon )alacağı belirtildi. 

Revolut, müşterilerin 27 farklı gerçek para birimini, altın (XAU) ve gümüşü (XAG) 80'i aşkın kripto para birimine dönüştürebileceğini söyledi. Dünya çapında 20 milyondan fazla müşterisi olan Revolut, Covid-19'un başlangıcıyla müşteri sayısında ciddi artış yaşadı. Ocak 2020'den bu yana altı kat büyüme elde etti. Şirketin gelirlerinde ciddi artış yaşandı.

Şirket, standart ve premium kullanıcıların bir aydaki işlem değeri olan sırasıyla 3.634 dolar ve 10.902 dolar değerini aştığında ek yüzde 0,5 oranında ücret alınacağını söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim