Anlık Bildirim

Rezvani, yeni canavarı Hercules 6x6'nın teaser görselini paylaştı

Balistik zırh korumalı SUV modeli Rezvani Tank ile dikkatleri üzerine çeken Kaliforniya merkezli şirket, şimdi de Hercules 6x6 adını verdiği yeni bir araç üzerinde çalışıyor.

Rezvani, yeni canavarı Hercules 6x6'nın teaser görselini paylaştı Tam Boyutta Gör

Hercules 6x6

SUV dünyasının en sıra dışı üyelerinden biri olan “Tank” ile adından söz ettiren Rezvani Motors, şimdi de Hercules 6x6 adını verdiği bir başka model üzerinde çalışıyor. Şirket, araçla ilgili yeni bir teaser görseli paylaştı.

Kaliforniya merkezli şirket, bu yaz örtüsünü kaldırmayı planladığı altı tekerlekli SUV modelini “şimdiye dek ürettiğimiz en güçlü ve en yetenekli araç” olarak nitelendiriyor. Paylaşılan ipucu görseli Hercules 6x6’nın tasarımı hakkında çok bir şey göstermese de, aydınlatmalı logoya ve ince farlara sahip ön bölümün Tank modelindekine benzer bir tasarıma sahip olacağını anlamak mümkün.

Rezvani, yeni canavarı Hercules 6x6'nın teaser görselini paylaştı Tam Boyutta Gör

Rezvani Tank

Rezvani, yeni canavarının teknik özellikleri söz konusu olduğunda oldukça ketum davranıyor. Bildiklerimiz, Hercules 6x6’nın şasi ve karoserin sonradan birleştirildiği “body-on-frame” düzenine ve FOX Racing iş birliğiyle geliştirilen birinci sınıf süspansiyon sistemine sahip olacağıyla sınırlı. Hercules 6x6’nın tıpkı Tank gibi “Military Edition” adı verilen zırhlı bir versiyona sahip olacağı da şirketin verdiği sınırlı bilgiler arasında.

Rezvani Hercules 6x6’nın fiyatı hakkında henüz bir açıklama yok. Şirket şu anda 266 dolar depozito ile rezervasyonları kabul ediyor. Üretilecek ilk araçların araç tanıtıldıktan kısa bir süre sonra sahiplerine teslim edileceği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim