Anlık Bildirim

Rick and Morty'nin 5. sezonundan yeni fragman yayınlandı

Rick and Morty 5. sezonuyla önümüzdeki Haziran ayında ekranlara geri dönüş yapıyor. Yeni sezon için yayınlanan ikinci uzun fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Rick and Morty'nin 5. sezonundan yeni fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör

Rick and Morty'nin heyecanla beklenen 5. sezonundan yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Yapımcı kanal Adult Swim yeni sezon için uzun fragmanı da YouTube üzerinden paylaştı. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Rick and Morty yine macera ve komedi dolu bir sezonla ekranlara geri dönecek gibi görünüyor. Yayınlanan fragmanlarda bilim kurgu temalı birbirinden ilginç sahneler görüyoruz. Yeni sezonda ayrıca Rick'in geçmişi ve Evil Morty gibi konulara da değilnilmesi bekleniyor.

Rick and Morty'nin beşinci sezonu 20 Haziran'da (TSİ 21 Haziran 06.00) başlayacak. Yeni sezonun bölüm sayısı henüz açıklanmadı ancak önceki sezonlar gibi yine 10 bölüm bekleniyor.

lginç mizah tarzı, etkileyici bilim kurgu öğeleri ve absürt karakterleriyle dikkat çeken Rick and Morty, 2013 yılında yayınlanmaya başlamış ve kısa sürede inanılmaz bir popülarite kazanmayı başarmıştı. Dizinin üçüncü ve dördüncü sezonu yayınlandığı sırada tüm dünyada milyonlarca insan tarafından konuşuldu ve ABD'de de TV'nin en popüler komedisi olmayı başardı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim